Saçlılar Hırdavat görkemli bir törenle yeni yerinde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Saçlılar Hırdavat, yeni hizmet binasının açılışını görkemli bir törenle yaptı… Saçlılar Hırdavat, 50 metrekarelik bir alanda başladığı yerinden, bu günlere hedef büyüterek gelen Saçlılar Hırdavat, iki bin metrekarelik alanda modern ve ferah bir ortamda hizmet vermeyi hedefliyor.

Saçlılar Hırdavat’ın açılış kurdelesini Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, Çelik-İş Sendikası Genel başkanı Cengiz Gül “hayırlı uğurlu olsun” dilekleriyle kesti.

saclilar hirdavat (4)

Payas bölgesindeki sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamak ve bölge sanayicisine kaliteli bir hizmet anlayışını her geçen gün daha ileriye götürerek sunacaklarını belirten İşletmeci Hulki Saçlı, Hırdavat sektörüne 50 m2 ile giren Hulki Saçlı yönetimindeki Saçlılar Hırdavat, Hatay’ın Payas İlçesinde 2 bin m2 alanda geniş kapsamlı bir mağazayı törenle hizmete açtı. Hırdavatta bölgenin en kapsamlı işletmesini bölgeye kazandırmanın haklı gururunu yaşayan Hulki Saçlı ve Saçlı ailesi, her geçen gün hedef büyüterek ilerleyecekleri mesajı verdi.

saclilar hirdavat (3)

“En önemli markalarla çalışıyoruz”

Ülkenin en önde gelen markaları ile çalıştıklarını ifade eden Hulki Saçlı, hırdavatta sekiz bin çeşit ile bölge sanayicisine hizmet verdiklerini belirtti. “Bölge sanayicilerinin gereksinimlerini şehir dışına çıkmadan zamanında tedarik etmelerine olanak tanıyan bir anlayışla hareket ettik. Mağazamızda iş sağlığı güvenliği ürünlerinden küçük sanayi el aletlerine kadar tüm ürünlerimiz mevcut” dedi,

saclilar hirdavat (2)

“Önemli bir eksikliği giderdiniz”

Payas Kaymakamı Hakan Kılıçkaya, hırdavatın bir sanayici için çok önemli olduğunu dile getirerek “Payas’ın geniş konseptte hizmet verecek bir girişiminin önemli bir eksikliği yerine getireceğini söyledi. İki bin metrekare kapalı alanda hırdavat sektöründe faaliyetlerini sürdürecek olan Saçlılar hırdavatın önemli bir eksikliği giderdiğini belirten Kaymakam Kılınçkaya ve Dönen, Hulki Saçlı’yı bu yatırımından dolayı kutladı ve bol kazanç temennisinde bulundu. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, Kaymakam Kılıçkaya’nın düşüncelerine paralel bir değerlendirme yaparak iyi dileklerini sundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.