Belen Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediyesi, okul çağındaki çocukların yaz tatilini eğlenceli ve verimli bir biçimde geçirmeleri için sporun çeşitli branşlarında Yaz Spor Okulları açtı. Yaz Spor Okulları’ndan faydalanmak isteyen çocukların 24 Haziran Cuma Günü mesai bitimine kadar başvuru yapması gerekiyor.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Badminton ve Satrança, Teakvando ve Judo branşlarına kayıt yapmak isteyen öğrencilerin Belen Belediyesi Halka Hizmet Merkezinin 0326 441 2 100 No’lu telefonu arayarak, Belen Belediyesi Yaz Spor Okulları’na kayıt olabiliryorlar.

Kayıt yaptırmak isteyen Belen’li ailelerin çocuklarının spor başvurularını yapmak için; sağlık raporu, veli izin belgesi, Okul karne fotokopisi ve dört vesikalık fotoğraf ile başvuru yapabilecekler.

Belen Yaz Spor Okulları’na ücretsiz kayıt

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Sağlıklı nesiller yetiştirmek için gençlerin gelecekte kendilerine olan güveninin oluşmasına katkı sunacak çalışmaları Belediye olarak yürütüyoruz. Okul çağındaki tüm çocuklarımızın sporla tanışmalarına imkan tanıyacak çalışmalara imza atmak bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz yıl boyunca okulda başarılı olmak için ter döktü. Bu çalışmalarının sonuçlarını önümüzdeki hafta karnelerini alarak göreceklerdir. Gençlerimizin spor yaparak sağlıklı yetişmeleri ülkemiz için önemlidir. Anne ve babalara çağrı yapıyorum. Çocuklarınızı Belen Milli Eğitim Müdürlüğü, Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve Belediyemizin katkılarıyla çocuklarımızı sporla buluşturmak için kolları sıvadık. Sayın velilerimiz, çocuklarınızı Yaz Spor Okulları’na getirin ve kayıt yaptırın. Çocuklarımızın, spor malzemeleri ve ulaşımlarını Belen Belediyesi olarak biz karşılıyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.