İş Kadınından MKÜ’ye ‘Aysel Sabuncu Polikliniği’

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hayırsever İş Kadını Aysel Sabuncu Yapımı Devam Eden ‘Aysel Sabuncu Polikliniği’ İnşaatını Yerinde Gezerek Bilgi Aldı…

Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin ek binası olarak yapımına başlanan ve halen devam eden Aysel Sabuncu Polikliniği hakkında yerinde incelemeler yapmak için Üniversitemize gelen hayırsever iş kadını Aysel Sabuncu, Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Mehmet Kutay Yıldırım ile beraber poliklinik inşaatını gezdi.

Hayırsever iş kadını Aysel Sabuncu’nun önemli desteğiyle yapımına başlanan Aysel Sabuncu Poliklinik Hizmet Binası, Araştırma Hastanesi Başhekimlik hizmet binası önündeki 11 bin 200 metre karelik eski otopark alanına yapılıyor. Toplam alanı 16 bin 341 metre kare olan bina zemin kat, birinci kat ve son kat şeklinde tasarlanmıştır. Zemin kat ve birinci katında öğretim elemanı odaları ve Araştırma Hastanesindeki polikliniklerin tamamının yer alması planlanıyor. Başhekimlik, İdari personel ve ofislerin yer alacağı son katta da ayrıca konferans salonu ve iki tane de toplantı odası bulunuyor.  İnşaatı hızla devam eden ve çok kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılması hedeflenen bina tamamlandığında öğretim elemanı çalışma odaları polikliniklere çok yakın olacağından hastalara verilen hizmetin kalitesinin ve memnuniyetin de artacağı öngörülüyor.

Poliklinik inşaatı ile ilgili detaylı bilgiler alan hayırsever işkadını Aysel Sabuncu, “Birçok ilde devam eden bunun gibi inşaatlar var. Fırsat buldukça onları da yerinde geziyor ve çalışmaları yakından takip ediyorum. Ancak doğduğum topraklara yapılan hizmetin anlamı daha başka. Memleketim olan Antakya’da devam eden bu inşaat, bu eser boynumun borcudur. İnşallah daha güzel projelerle Antakya’ya hizmet etmeye devam edeceğim.” diye konuştu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya da hayırsever Aysel Sabuncu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.