Başkan Vurucu, Kurban Bayramında yaşlı ve çocukları unutmadı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Bayramlar birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın simgesidir” diyen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kurban Bayramı boyunca Belen halkı ile kucaklaştı.

Yaşlıları ziyaretiyle çocukları da armağan ettiği oyuncaklarla mutlu eden Başkan Vurucu, şehit ve gazi ailelerini de unutmadı. Ziyaret ettiği ailelerle sohbet edip hal hatır sordu ve varsa taleplerini dinleyip istişarelerde bulundu.

Belediyenin çalışmaları hakkında projeleri de zaman zaman sohbette de konu oldu.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Bayramlar birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın  simgesidir. Bu anlamlı mübarek günlerde birlik ve beraberliğimizin devam etmesini, paylaşma duygularının yoğun olarak yaşanması temennimdir.Vatandaşlarımızla kucaklaşarak siz değerli halkımızı dinleyerek bir bayram geçiriyoruz. Ezanımızın mavi gök kubbede minarelerimizden yankılandığı, bayrağımızın esen rüzgarlarda dalgalandığı, mutlu huzurlu günlerde rabbim nice  bayramlarımızı kutlamayı nasip etsin.” dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya ziyaretlerinde Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın da eşlik etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.