İGEV’den Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Yöneticileri, vakıf tarafından burs verilen bir grup üniversite öğrencileriyle birlikte İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulundular.

 

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit konuklarını makamında kabul etti. Vakıf yöneticileri ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Özyiğit ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ülkenin geleceği olan genç öğrencilerin eğitimlerine destek veren vakıf yöneticilerini kutladı ve onlara teşekkür etti. Genç öğrencilerin gündeme dair sorularını samimiyetle yanıtlayan Kaymakam Özyiğit sohbet ortamında sorunlarını da dinlerken gençlere tavsiyelerde bulunarak onlara başarılar diledi.

 

İGEV dönem başkanı Şefik Uyar’da kendilerini makamında samimiyetle misafir eden Kaymakam Özyiğit’e İGEV yönetimi ve bursiyer öğrenciler adına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

 

İGEV’in hedefleri ve çalışmaları hakkında Kaymakam Özyiğit’e bilgiler veren Başkan Şefik Uyar’a bu ziyaret esnasında İGEV başkan yardımcısı Fevzi Sevinçli, yönetim kurulu üyeleri Haydar Yolcu, Hasan Ziroğlu ve Necati Karanlık ile bir grup bursiyer öğrenciler eşlik ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.