Başkan Vekili Filiz Çakmak’a Anlamlı Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkan Vekili Filiz Çakmak’ı Samandağ Cemevi Derneği Başkanı Tevfik Fatmaoğulları ziyaret etti. Başkan Vekilliğine atanan Filiz Çakmak’ı ziyaret eden Cemevi Başkanı Fatmaoğulları Başkan Vekili Çakmak’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

Dernek Başkanı Fatmaoğulları gerçekleşen ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Samandağ Belediyesinin yüzde 42’si kadın üyelerden oluşması gurur verici bir tablodur. Belediye Başkanımız Sayın Mithat Nehir’de kadınların yönetimde aktif olması, siyasete katılmak adına ülke genelinde bir örnek oluşturuyor. Bu nedenle siyasette de aktif olan Filiz Çakmak’ı yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Samandağ Cemevi Derneği Başkanı Tevfik Fatmaoğulları’nın ziyaretinden dolayı teşekkür ederek memnuniyeti dile getirdi. Başkan Vekili Çakmak; Başkan Nehir’in böylesine bir göreve layık görmesinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek bu görevi layıkıyla yapacağını söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.