Samandağ Kaymakamı ve eşinden İpekevi’ne ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik İpek Köyünü ziyaret etti. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ile Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir İpek Köyü ziyaretine gelen Kaymakam Çelik ve eşi Nermin Çelik’i karşıladı. İpek Köyü dokuma ve üretimi ile ilgili bilgi veren Hülya Nehir yaptığı açıklamada ipekçiliği yeniden canlandırmak amacındayız. Projenin hedefi özellikle kırsalda kadına yönelik yerel istihdamı desteklemekle birlikte kadınının emeği ile dahil olmasını çok arzu ediyoruz.

 

Bunu belirli bir evreye getirmek için çaba sarf ediyoruz. Amacımıza ulaşmak için çalışan emek eden kadınlarımızın bu konudaki azimlerini gördükçe umudumuz artıyor.

 

İpek Köyü dokuma ve üretimi ile ilgili bilgi alan Kaymakam Dr. Cahit Çelik Kaymakamlık olarak koşullara uyan kadınlara destek verebileceğini söyledi. Kaymakam Dr. Cahit Çelik ile eşi Nermin Çelik daha sora kursiyerlerle tanışıp sohbet etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir bizler Belediye yönetimi olarak kadının ekonomik hayata katılımı ve ekonomik bağımsızlığını kazanmasını çok önemsediğimizden istihdam projelerine ağırlık veriyoruz. Bu yolla kadın daha çok görünür olacak ve özgüveni artacaktır. Bizler Belediye olarak kadınlarımızın yanı sıra emekçi ve üreten girişimciler için Uygulamalı Girişimcilik Kursları açarak istihdam alanlarının açılmasını sağlamaya çalışıyoruz.

Samimi bir çerçevede gerçekleşen ziyaret ile ilgili Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ile Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Kaymakam Dr. Çelik ve eşi Nermin Çelik’in İpek Köyüne gösterdikleri ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.