Kategoriler
Arşiv
Pz Sa Ça Pe Cu Cm Pa
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Haber Grubu
Haber Grubuna Kayıt Ol:



email Bu Haberi Arkadaşıma Gönder | print Bu Haberi Yazdır | comment Yorumlar (0 Gönder)

Güneydoğulu işadamlarına fırsat

Haberin Yazarı Ekogündem Gazetesi on Mart 21,2008

image
''Bölge Ticaret Köprüsü Fuarı'' bu yıl 29–30 Mart’ta Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek   ''Bölge Ticaret Köprüsü Fuarı'' adıyla bu yıl 29-30 Mart tarihlerinde Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek organizasyonda tekstilden inşaata, turizmden otomotive kadar tüm sektörlerden küçük, orta ve büyük sanayi kuruluşlarının stand açacağı belirtiliyor.  Platformun ortaklık, yatırım ve distribütörlük için en uygun fırsatı sunduğu inancında olan işadamları, toplam 6 bin 500 metre karelik salonda 163 adet stantta ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Fuara Avrupa’dan işadamlarının da katılacağı belirtiliyor.  

Ekogündem/Haber Merkezi

 Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KİSİAD) geçen yıl ''Bölge Ticaret Köprüsü Fuarı'' adıyla Gaziantep'te yapılan platform, bu yıl 29-30 Mart tarihlerinde Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek. Güneydoğu bölgesinden 5 binden fazla iş adamının katılacağı platform için hazırlık yapıyor. Bu kapsamda KİSİAD’ın organizasyonu ile İskenderun'da bir toplantı yapıldı. Gülen Koleji'ndeki toplantıya Hataylı işadamlarının yanı sıra Kahramanmaraş'tan gelen işadamları da katıldı.

KİSİAD Başkanı Tamer Eker başkanlığında İskenderun’lu işadamları, 29-30 Mart tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılacak iç pazar ve iş geliştirme platformunun alt yapısı için toplanan iş adamları görüş alışverişinde bulundu.

 

Kahramanmaraş'daki toplantıya Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılacağını belirten işadamları, Güneydoğu bölgesinden 5 binden fazla iş adamının katılacağı platforma, Avrupa İşadamları Derneği'nin yanı sıra Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika ve Suriye'den iş adamları geleceğini belirtti. Etkinliği  'GÜNSİAF İş Geliştirme Platformu-2' organize ettiği öğrenildi.


45 Kere Okundu

Bu Haberi Beğendiniz mi?

1 2 3 4 5 (Toplam 0 Oylar)
comment Yorumlar (0 Gönder)
En Çok Yorumlananlar
En Çok Okunanlar
En Çok Gönderilenler
Yazarlar