Ülke ekonomisine katkı sunan ve çeşitli sektörlerde hizmet veren kadın girişimcilerin tanıtıldığı Türk İş Kadınları Rehberi’nde piyasaya sürüldü.
Kadın Girişimcilerin tanıtıldığı Türk İş Kadınları Rehberi kitabında İskenderun’dan Beti Organizasyon Sahibi Tevhide Çirkin, Canan Mobilya ile Gülay Yüceer’e yer verildi. İşletmeciliğini Tevhide Çirkin’in yaptığı, Beti Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin ürün ve hizmetlerini, işbirliği önerilerinin yer aldığı kitap, ülke genelinde birçok il ve ilçeye gönderildi.
Tevhide Çirkin, kitapta yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu bizim firmamız ve şahsım adına onur verici bir olaydır. Aynı zamanda, İskenderun adını Türkiye’ye duyurmaktan da büyük bir haz duyuyorum. Türk kadınları her koşulda ve her alanda başarılı olmayı hak ediyor. Yeter ki, hanımlarımız kendilerine güvensinler ve iş yaşamına koşulsuz atılsınlar. Böylece Türk kadını hem ekonomik bağımsızlığını hem de üretkenliğini kazanacaktır” dedi.